Eli oltiin tänään Netan kanssa mätsärissä Porissa "vanhan" Citymarketin parkkihallissa. Järjestäjänä oli Suomen collieyhdistyksen , Satakunnan alaosasto...

Netta oli maxeissa. Pieniä sekaannuksia oli kun kehässä alko tuomari ihmettelemään olinko oikeessa kehässä. Numero 101 oli mulla ja olis kuulunu pentuihin. Sanoin että siinä tapauksessa mulla on 7v pentu. :D No oli ilmoittautumisessa sössitty vissii... Oli collien pentu laitettu aikusiin ja Netta pentuihin. :D No ei mitään, saatiin alotettuu kuitenki.

Netta oli parikilpailussa collieta vastaan. Netta sai punasen nauhan ja puruluun. Netta meni ihanasti kehässä. Ravas aika rauhallisesti ja seiso nätisti. Ei rähissy kehässä kertaakaan. :) Punasen nauhan saaneet kun otettiin kehään niin Netalla meinas mennä hermo meidän takana olleeseen huskyyn. Koko ajan nuuski Nettaa ja yhden kerran se husky pääsi irti handleriltaan... Netta onneks oli rauhallinen... Netta pääsi kuuden parhaan joukkoon. Kaverina oli ainakin saluki, muita en edes älynny kattoo :D Oli siinä vissiin englanninspringerikin... Eka tippu se saluki ja sit Netta. Olen onnellinen. :)

Huomenna pitäis hakee asuntolan avain ja viedä jotain tavaroita sinne. Tiistaina sitten elukoittan kanssa sinne ja keskiviikkona kouluun. Huomenna maksan kasvattajakurssin ja lähetän laput eteenpäin... :)

-Marika-